Naslovna » O Nama

O Nama

sunland skola o nama

Škola stranih jezika Sunland se nalazi u Beogradu, preko puta vrtića Cerak-Sanjalica, a u blizini Osnovne škole Ujedinjene Nacije.
Naša škola je specijalizovana za nastavu engleskog jezika i to za sve uzraste i nivoe:

* za predškolsku decu od 5 i 6 godina,
* za školarce (osnovna i srednja škola)
* za odrasle polaznike
* za pripremu za polaganje Kembridž međunarodnih ispita.

Održavanje visokog kvaliteta nastave je naš prioritet i prepoznati smo kao škola gde najveći broj novih đaka dolazi sa preporukom.

Školu je 2013.god osnovala profesorka engleskog jezika Suzana Rakić nakon višegodišnjeg iskustva u nastavi engleskog jezika na svim nivoima i sa svim uzrastima. Ideja je da Sunland bude škola u kojoj je učenje jezika pozitivno iskustvo sa individualnim pristupom svakom polazniku, a kroz koje vas vode posvećeni predavači koji će vas motivisati da brže i lakše dođete do željenog rezultata.

Naš kadar čine diplomirani profesori engleskog jezika sa punim radnim vremenom u našoj školi. Oni su stručni, kvalifikovani, sa iskustvom i zaista posvećeni tome da za svakog polaznika pronađu način da u skladu sa svojim radom, talentom, posvećenošću i mogućnostima ostvari svoj pun potencijal za učenje jezika.

Učenje je konstantan proces, ne samo za polaznike, već i za naše predavače koji se stalno usavršavaju, pohađaju stručne seminare , prate najnovije trendove, kako u nastavi, tako i u interesovanjima koja se menjaju iz generacije u generaciju.
Profesionalnost naših predavača se podrazumeva u svim segmentima nastave, praćenju i prilagođavanju plana i programa, organizaciji rada i planiranju svakog časa. Odlikuje nas transparentnost u radu,tako da roditelj ili polaznik u svakom trenutku ima mogućnost pristupu svim informacijama vezanim za nastavu i organizaciju rada.

Dođite da se upoznamo!